Nieuws
Film over VSV Tonegido

In 2007 maakte de plaatselijke omroep Midvliet een film over de VSV Tonegido. Het ging in het seizoen 2006 – 2007 niet echt lekker. Door een claim van de belastingdienst wegens zwarte betalingen, de eis dat zwarte betalingen uit het verleden aan spelers werden ‘gewit’ alsmede een forse verlaging van vergoedingen aan spelers, vertrok een groot deel van de selectie gedurende het seizoen. In de film spreekt trainer Wim van Laar daar ook zijn zorgen over uit. En terecht zo bleek later: de VSV Tonegido eindigde als laatste in de hoofdklasse A van het zondag amateurvoetbal en degradeerde na vijftien seizoenen op het hoogste niveau te hebben gespeeld (een record), naar de eerste klasse. De reportage van Midvliet is hier te zienĀ https://www.youtube.com/watch?v=D4XEDCJf45A

Delen ?

Gerelateerde items