Nieuws
VSV Tonegido, Kamer van Koophandel

Wie in de registers van de Kamer van Koophandel kijkt komt de VSV Tonegido nog steeds tegen. Gevestigd Prins Bernhardlaan 242 in Voorburg, sportpark ‘t Loo.

Op datzelfde adres staat de Stichting topsport Tonegido voetbal geregistreerd. Daarnaast is er nog de Stichting Topton en Tonegido SC. Die laatste kent Leidschendam als vestigingsplaats waarbij SC staat voor Scorpio Combinatie.

De VSV Tonegido werd, zoals bekend, op 1 februari 1924 opgericht. Ontbonden werd de vereniging op 1 juli 2010 en formeel uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel op 19 januari 2015. De laatste drie verantwoordelijken waren mw. A. Martienus en de heren O. Borst en B. Buitelaar.

De Stichting topsport Tonegido voetbal stamt van 10 juni 1997. Ook die werd op 1 juli 2010 ontbonden. Uitschrijving bij de Kamer van Koophandel volgde op 18 april 2013. Als laatsten waren verantwoordelijk de heren H. Verhagen, O. Borst en J. Blom.

Stichting Topton had als doel het bevorderen van topsport in overleg met de VSV Tonegido. Oprichtingsdatum was 23 september 1992. Topton bestond tot 31 december 2011. Vestigingsadres was een bedrijfspand/kantoor in Rijswijk, doch het postadres was in Voorschoten. Laatst verantwoordelijk was de heer P. van Dijken, Van Dijken Raadgeving b.v. Voorschoten.

Over Tonegido SC is weinig bekend. Opgericht 1 juni 1951, opgeheven 26 januari 1990. De laatste verantwoordelijken waren: mw. C. Jenezon-Van der Vorm en de heren P. van Elswijk en B. Garritsen.

Via beide stichtingen ontving de VSV Tonegido geld. Die ontvangsten bleven buiten de boeken. Het geld kwam van ‘sponsoren’.

Bij de Kamer van Koophandel staan vandaag de dag onder de naam Tonegido overigens nog twee financiële holdings geregistreerd alsmede een gymvereniging, handbalvereniging, culinair gezelschap, tennisvereniging, zangvereniging en badmintonclub. Maar die hebben allen niets met de VSV van doen.

 

Delen ?

Gerelateerde items