Foto's
Uit de Oude Doos (2)

Tonegido 1 seizoen 1942 – 1943. Staand van links: S. Brandt, F. Delvane, J. Verbaan, J. Jansen, W. Thoms, J. Jaspers, D. de Roos. Zittend van links: Th. Welling, J. Kramer, P. Brouwer, G. Kors.

Tonegido 1 kampioen seizoen 1952 – 1953. Staand van links: J. Mulder, R. vd Weerdhof, J. vd Vliet, W. Thoms, J. Jaspers, P. Wolfs, G. van Tuyl. Zittend van links: A. Pul, P. Elleswijk, J. Verbane, A. vd Dool, A. Anema.

Tonegido 1 seizoen 1953 – 1954. Kampioenswedstrijd tegen Te Werve (4 – 1)

Tonegido 1 seizoen 1954 – 1955. Staand van links: Van Tuyl, A. Pul, P. Hazeborg, J. Mulder, R. vd. Weerdhof, P. van Elleswijk, W. Pierik, L. Zandbergen, A. Koppen. Zittend van links: W. Kortman, A. vd Dool, J. Verbane, J. vd. Vliet, J. Jaspers, W. Thoms.

Delen ?

Gerelateerde items