Nieuws
Algemene ledenvergadering 1999

Op 28 oktober 1999 vindt de Algemene ledenvergadering (ALV) plaats. Twee punten daaruit:

  • De gemeente liet in mei weten een plan te maken over de toekomst van de VSV. Inzet: verhuizen naar Westvliet. Daar zou Tonegido ‘ja’ of ‘nee’ tegen kunnen zeggen. Bij een ‘nee’ moet het trainingsveld worden ingeleverd. Het plan ligt er naar verluidt in december. Ondertussen wil de gemeente Leidschendam sport gaan ontwikkelen in de Vlietzone. Men wil Westvliet niet uitbreiden, zoals Voorburg dat wil voor de komst van Tonegido daar. De beide gemeenten zouden met elkaar in gesprek zijn. Tonegido zal plan Schrepelpad inbrengen.
  • Paul van Lith is na het seizoen 1997-1998 gestopt als co√∂rdinator jeugd. Daarop vooruitlopend had de jeugdcommissie een nieuwe structuur gemaakt. Diverse personen bleken echter eerdere toezeggingen niet meer waar te willen maken. Jeugdcommissie-voorzitter Jeffrey Hernaus tradt daarop af. Ed Hoek werd zijn opvolger. Vorig seizoen waren er 31 jeugdteams actief. Het aantal jeugdleden blijft groeien. Met drie A-teams is Tonegido een uitzondering in de regio.
Delen ?

Gerelateerde items