Foto's
Diverse elftalfoto’s (3)

Elftalfoto seizoen 1977 – 1978. In opslag aangetast door zuur van mierennest.

VSV Tonegido 1 seizoen 1979 – 1980. Eveneens in opslag aangetast door zuur mierennest.

VSV Tonegido 1 seizoen 1980 – 1981.

VSV Tonegido 1 seizoen 1997 – 1998. Bovenste rij van links af: Joost Timmer, Koos Brochard, Wim Schaap, Ton Jenner, Cor Schaap, Edgar Mossel. Middelste rij van links af: Peter  Grötzinger, Remco de Graaf, Barry Langeveld, Maurice Lunenburg, Majid Darrazi, Danny Hanique, Mo Boulayoune, Gilbert Taument, Willem Daalhuyzen. Onderste rij van links: …, Mark Schuur, Harry de Haas, Lemmy Stevens, Peter Koerten, Dick Boereboom, Patrick Nieuwenhuizen.

VSV Tonegido 2 kampioen van Nederland seizoen 2000 – 2001. Bovenste rij van links: Ben Plus sr., Rob  de Lange, Michael Scholten, Eelco Meijer, Ben Plus jr., John Nolten, Manuel de Cruz, Francisco Grant, Soeniel Malaha, Cees vd Berg, Joost vd Broek. Onderste rij van links: Lakwijk sr., Hans Ruggenberg, Peter Scheffers, Ekinci, Jessy Felies, … , Eelco Tigchelaar, Mario Mansveld, Rudy Lakwijk.

De eerste clubtent 1925. Foto erven Jan Hendrik Havenaar.

Delen ?

Gerelateerde items