Nieuws
Alweer een oude wedstrijdposter ontdekt

Er is opnieuw een oude wedstrijdposter van Tonegido opgedoken. Dit maal van het duel Tonegido 1 – A.D.O.3 op zonder 17 oktober 1926. Het duel werd gespeeld ter ere van de feestelijke opening van het nieuwe Tonegido-terrein aan de Roode Laan in Voorburg.

De poster is in bezit van Coen van Hoogdalem. Hij is afkomstig uit de nalatenschap van zijn schoonvader: Jan Jaspers. Deze oud-speler van Tonegido 1 en prominent Tonegido-lid had de poster boven zijn bureau aan de muur hangen.

Coen van Hoogdalem zelf was bestuurslid van Devjo ten tijde van de krachtenbundeling met de SV Voorburg tot Forum Sport. Bij die laatste vereniging was hij daarna ook nog vier jaar lid van het bestuur.

Op 26 februari van dit jaar kon u op deze site een bericht lezen over een oude Tonegido-poster die voormalig Tonegido-trainer Wim van Laar in handen had gekregen. Hij schonk zijn exemplaar aan Rob Pronk, de man achter de siteĀ https://dehaagsevoetbalhistorie.nl/

(foto Coen van Hoogdalem)

 

 

Delen ?

Gerelateerde items