Nieuws
Gilbert Taument

In augustus 2012 plaatste VUC op de site van het vijfde team een interview met Gilbert Taument, vele jaren rots in de branding binnen de verdediging van de VSV Tonegido. Delen van de tekst, ook al is die wat gedateerd, willen wij u niet onthouden.

Positie op het veld: Voorstopper

Gevoetbald bij: BTC, RVC, VUC, SVV, Excelsior, Sparta Rotterdam, TONEGIDO, FC Lisse, Neptunus, HMSH

Beste speler waarmee gespeeld en leg uit waarom: Takafumi Ogura (Japans International) Inzicht en overzicht, snel, zeer hoog scorend vermogen, maar kon ook de man met 1 pass zijn medespeler vrijzetten voor de goal. Zeer complete voetballer,

Beste trainer waaronder getraind en leg uit waarom: Han Berger bij Sparta De trainer die je ECHT wat leerde en dus ook beter maakte. Maar ook Wim Schaap die van een mix ex-profs, jonge talenten en clubjongens een mooi elftal neerzetten bij TONEGIDO

Favoriete profclub: Feyenoord

Mooiste herinnering aan het voetbal : De altijd beladen wedstrijden tussen TONEGIDO en FC Kranenburg

Hoe kijk jij terug op jouw voetbalcarrière: Niets anders dan mooie herinneringen, maar ik had er meer uit kunnen halen

Heb je ook dieptepunten gekend: Natuurlijk, maar de mooie herinneringen overstemmen die met gemak

Hou je zelf nog de ontwikkelingen in het amateurvoetbal bij: Niet echt. Maar dat komt mede omdat spelers van het niveau van Harry de Haas Edwin Grunholz en Lemmy Stevens niet meer te bewonderen zijn

Heb jij nog een leuke anekdote over ‘kleedkamer humor: In een restaurant met de voltallige selectie van TONEGIDO. Zegt de serveerster tegen Harry de Haas: ‘Hoe wilt u uw biefstuk, Medium, rare of well done?’ Zegt Harry tegen de serveerster: ‘Doet u mij maar extra large’.

Wil je verder nog iets kwijt ? Ik heb heel veel vrienden gemaakt tijdens mijn voetbalcarrière en ik koester deze vriendschappen nog altijd.

(foto ADOfans, 2003)

Delen ?

Gerelateerde items