Nieuws
De teleurstelling van Wim van Laar

Wim van Laar was twee perioden trainer van de VSV Tonegido: 1999-2002 en 2006-2007. Zijn vertrek in de zomer 2002 –  naar sv Gravenzanden –  zat Wim niet lekker, zo blijkt uit een email die hij naar een kennis bij VSV Tonegido zond. Enkele citaten:

‘Ik wil jou enorm bedanken voor je berichtje. Het doet me goed dat er in ieder geval nog iemand binnen Tonegido (lees bestuur) is die mij bedankt voor het geleverde werk de afgelopen jaren’.

‘Het heeft mij in ieder geval teleurgesteld dat er van officiële bestuurszijde nauwelijks een bedankje af kon’.

‘Zelfs op de avond van mijn afscheid, geregeld door mijzelf en door de spelers, heeft men het fatsoen niet kunnen opbrengen om zelfs maar 1 minuut te komen’.

‘Ik weet dat men oordeelt dat een trainer maar een voorbijganger, een werknemer, is. Maar ik had het gevoel ten opzichte van de club dat ik net iets meer was dan dat’.

‘Het blijkt dus zo te zijn dat wat je ook doet, en hoe je het ook doet, in de ogen van sommigen het nooit goed doet. Ook al haal je in drie jaar tijd twee periodetitels, 1 maal finale districtsbeker, 1 maal winnaar Amstelcup, een tweede, derde en zevende plaats’.

‘Het verdient geen schoonheidsprijs, heel erg jammer. Zo, dit moest even van mijn hart. Ik zal met zeker nog wel eens laten zien bij de club. En zeker met opgeheven hoofd, want ik kan hier ver boven blijven staan’.

Groeten Wim van Laar.

(foto: GDA)

Delen ?

Gerelateerde items