Nieuws
Donkere wolken

Op 17 maart 2006 hebben een aantal spelers een gesprek, op hun verzoek, met teammanager Ronald Westerduin. Het gaat om Peter Maseland, Eelco Tigchelaar, Mark Moen en Haiko Herbert.

Inzet van het gesprek: als Patrick de Groot (keeper) na dit seizoen vertrekt gaan wij ook. Het kwartet betwijfelt dat er met de resterende spelers een toekomst is bij degradatie naar de eerste klasse (snelle promotie) of bij handhaving in de hoofdklasse (weer in degradatiestrijd).

De vier wijzen erop dat Danny Kettenis en Bram vd Berg ook hebben  laten weten te vertrekken. Tonegido zelf wil af van Brian Moen, Sedat Senir en Rewien Malaha.

Mario Ilic gaat mogelijk ook weg, net als Michael Wessels. Mark Batty is een vraagteken; Mario Mansveld en Robbie Busscher zijn langdurig geblesseerd.

Naast een volwaardig eerste is er bovendien een volwaardig tweede nodig. Nu worden spelers uit het tweede bij training met het eerste ‘afgemaakt’.

Volgens Westerduin hebben de selectiespelers het vertrouwen in het bestuur verloren. Hij hekelt het feit dat sommige bestuursleden zich aan hun verantwoordelijkheden onttrekken. De vereniging wordt geleid door ad-hoc beslissingen ‘de doodsteek voor elke organisatie’, aldus Westerduin.

Volgens hem is er geen visie bij het bestuur. Hij rept over falend beleid.

De A-selectie bestaat op dat moment uit: Mark Moen, Brian Moen, Eelco Tigchelaar, Michael Wessels, Haiko Herbert, Mario Mansveld, Peter Maseland, Danny Kettenis, Bram vd Berg, Wesley Zandstra, Rewien Malaha, Robby Busscher, Sedat Siner, Jordy Versteeg, Ferdi Claessen, Daniel Koegler, Patrick de Groot, Alexander Demkes, Kevin vd Poel, Michael Brunswijk, Mario Ilic, Leo de Boer.

De B-selectie: Mark Batty, Cees Jan vd Berg, Yanick Blom, Paul Jasperse, Oscar Jehee, Benno Plus, Frans Smits, Martijn Arends, Wouter Arends, Delano Collard, Ratchasing, Opoku, Van Hooft, Joost Timmer, P. Simonis, Hunsel, John Ouwerkerk, Roelof Schuring, J. Moges, J. Hertogs, P. Roodenburg. (foto Alowieke)

Delen ?

Gerelateerde items