Nieuws
Dames

De VSV Tonegido had periodiek ook een damesafdeling. Hoogtepunt van die episodes: het damesteam dat onder leiding van trainer Franco Benvenuto de hoofdklasse bij het damesvoetbal wist te bereiken. In die dagen kende de VSV zelfs twee selectieteams bij de dames. (foto Bol.com)

De selectie: Denise van den Donker, Marcella Keus, Samantha van Winden, Ubah Dahir, Priscilla Asare, Lindsey Weyne, Shannon Kruijt, Nikita Hensius, Jennifer Heseltine, Yun-na Wan, Charlotte Zonneveld, Kai-ching Wan, Tatjana Hensius, Joyce Romijn, Diana van Amersfoort, Jenny Bosman, Sandra Buytelaar, Karin Delsman, Patricia Kiesenberg, Brigitta van Dalen, Jaqueline Asare, Angelique Offers, Kiona Krul, Claudia Blans, Sabrina Suykens, Danielle Bourquin, Nathalia van der Hater, Tamara Tom, Ellen Kragt-Delsman, Annette Vergeer, Sonia Plugge, Nathalia Odijk, Caren Tempelman.

Delen ?

Gerelateerde items