Nieuws
Selecties in de tachtiger jaren

Selectie 1982 – 1983: F. Hoever, R. Rijaard, L. de Leede, F. de Bruin, P. Vogelzang, C. de Jong, J. Koole, T. Bekkering, R. Vrolijk, H. van Elleswijk, L. Bentvelzen, P. van Oosten, D. de Bruin, J. Rede, A. de Cler, G. Schotte, M. Matla, J. Holstein, R. Vreeken, W. vd Sloot, CJ Klein, E. Remark, R. vd Plas, P. Hovingh, JJ Kolleman. Trainer: Jan de Jong.

Selectie 1983 – 1984: L. de Boer F. de Bruin P. van Oosten L. de Leede G. Schotte P. Vogelzang T. Bekkering C. de Jong J. Koole L. Bentvelzen D. de Bruin R. Kolf F. Hoevers C. van Oosten R. vd Plas CJ Klein J. van Kempen, P. Hovingh, W. vd Sloot, L. Bentvelzen, E. Remark, M. Kortekaas, M. Matla, JJ Kolleman, R. Wisniewski. Trainer: Jan de Jong.

Selectie 1984 – 1985: Frits de Bruin, Dik de Bruin, Ton Bekkering, Leo Bentvelzen, Ton vd Berg, Leo de Boer, Paul van Oosten, John Koole, Luuk de Leede, Gerrit Schotte, Cees de Jong, Peter Vogelzang, Jan Jaap Kolleman, Marco Kortekaas, Kees Jan Klein, Wilco vd Sloot, Hans van Kempen, Peter Hovingh, Rene de Haas, Jack van Lochem, Cees Rehling, Ray Kolf, Paul van Bentveld, Mike Matla, Walter Wever, Mark Esmeijer. Trainer: Jan de Jong.

(in de selectie A1 voor dit seizoen zitten onder andere Joost Timmer, Jan de Jong, Richard de Koning, Max de Jong, Dave Meyburg en Eric Roos)

Selectie 1985 – 1986: Ton Bekkering, Paul Bentveld, Leo Bentvelzen, Ton vd Berg, Leo de Boer, Ferry Boers, Dik de Bruin, Frits de Bruin, Ton Buschgens, Johan Groen, Rene de Haas, Peter Hovingh, Cees de Jong, Jan de Jong jr., Hans van Kempen, Kees Jan Klein, Jan Jaap Kolleman, John Koole, Marcus Latten, Luuk de Leede, Jack van Lochem, Paul van Oosten, Cees Rehling, Eric Roos, Gerrit Schotte, Wilco vd Sloot, Joost Timmer. Trainer: Jan de Jong.

20 januari 1986: de selectiespelers protesteren per brief aan het bestuur tegen de gang van zaken die geleid heeft tot de breuk tussen de club en trainer Jan de Jong. De coach leverde zijn contract in toen hij van het bestuur  te horen kreeg dat hij bij het samen stellen van de selectieteams geen gebruik meer kon maken van A-junioren. De Jong was negen jaar oefenmeester en bracht Tonegido van de 4e naar de 2e klasse. De spelers die de brief tekenden waren: G. Schotte, CJ Klein, A. Buschgens, E. Roos, J. Kolleman, B. Blik, L. de Boer, M. de Jong, C. Rehling, P. van Oosten, T. Philipsen, R. van Bentveld, J. Koole, M. Latten, T. van den Berg, L. de Leede, J. van Lochem, T. vd Luit, W. vd Sloot, T. Bekkering, C. de Jong, F. de Bruin, R. de Haas, H. van Kempen, D. de Bruin.

Selectie 1986 – 1987: Peter vd. Laan, Alfred Buschgens, Dick de Bruin, Rene de Haas, Kees Jan Klein, John Koole, Luuk de Leede, Cees Rehling, Joost Timmer, Cock vd Meer, Oscar Borst, Rino Mulder, Pedro van Mill, Ton Bekkering, Ton vd Berg, Frits de Bruin, Hans van Kempen, Jan Jaap Kolleman, Marcus Latten, Jack van Lochem, Wilco vd Sloot, Richard Koning, Peter Hovingh, Ray Kolf, Ruud de Jong, Frans van Roon, S. Mulder, A. Buschgens, R. Koning, O. Borst. Trainer: Geert van Vugt.

Selectie 1987 – 1988: D. de Bruin, F. de Bruin, R. Brunings, H. van Elleswijk, R. de Haas, F. Jansen, J. van Kempen, P. vd Laan, M. Latten, J. Timmer, R. Kruisland, R. de Vries, J. Koole, H. Werkman, C. Rehling, P. van Ruijven, D. Meyburg, F. vd Brie, P. v. Lith, L. de Leede, C. vd Meer, B. vd Kleij, W. vd Sloot, A. vd Berg, R. Kolf, J. van Lochem.

(foto Feestbeeld.nl)

Delen ?

Gerelateerde items