Nieuws
Martin van Vianen ‘afgeschreven’

Periodiek zocht Tonegido een nieuwe hoofdtrainer. Zo ook voor het seizoen 1988-1989. Rond kerstmis 1987 werd de sollicitatieprocedure gestart. Eén van de sollicitanten was Martin van Vianen, destijds woonachtig in Voorburg. Zijn staat van dienst: coach betaald voetbal bij Telstar, Fc Vlaardingen, Fc Den Haag; ook trainer geweest van Quick Boys Noordwijk en SVV Scheveningen. Martin werd het dus niet. De secretaris noteerde op zijn sollicitatiebrief ‘afschrijven’. Let wel: Tonegido is op dat moment tweede klasser!

Datzelfde lot ondergingen Martins toenmalige concurrenten: J. de Letter. H. Spaan, P. Ciere, G. Hup, D. vd Toorn, W. Mulder en E. Zwaaf. Nu was dit geen unicum. Begin 1986 liet er ook een sollicitatieprocedure voor hoofdtrainer. Destijds reageerden onder andere Toon Brakus, P. vd Maas en A. Olsthoorn. Ook hun lot was de simpele opmerking ‘afschrijven’. (foto ADOFans)

Delen ?

Gerelateerde items