Nieuws
A-selectie seizoen 1993 – 1994

Voor het seizoen 1993 – 1994 geeft Tonegido, in elk geval intern, een presentatiegids uit. Daaruit blijkt het volgende:

Hoofdtrainer John Karelse. Assistent trainer John Koole / Peter de Haan. Materialen; J. Bentvelzen, K.Willemse, D. Stout. Medische begeleiding: H. van Leeuwen. Grensrechter W. Thoms. Leider: P. Grötzinger.

De selectie traint 3x per week: dinsdagavond 1,5 uur, donderdagavond 1,5 uur, vrijdagavond 1 uur. Bij afkeuring: op zondag vanaf 11.00 uur trainen.

De selectie: L. Bentvelzen, F. de Bruin, J. Corver, T. Drunen, A. Eerhard, J. de Haas, H. de Haas, R. de Haas, D. vd Ham, M. Hijdra, D. Hanique, M. Knijff, R. Knoester, E. de Konink, B. Kruis, RJ Kruisland, E. Lemmers, R. Louchahi, P. van Melzen, E. Mossel, B. Martel, D. Meyburg, A. vd Padt, R. Perrenet, T. Redeker, G. Schultz, E. vd Star, L. Stevens, R. Stoppelenburg, T. Timmer, M. Tolsma, R. Vanhauten, M. Vis.

In het seizoen 1992-1993 is de ploeg als vijfde geëindigd in de hoofdklasse A en er werd een periodetitel gepakt.

 

 

Delen ?

Gerelateerde items