Nieuws
Programmaboekje

Tonegido bracht bij thuiswedstrijden een programmaboekje uit. Op de foto een exemplaar uit het seizoen 1991-1992 en uit het seizoen 2008-2009.

Aandoenlijk te zien dat op de programmaboekjes uit de jaren negentig iemand keurig de opbrengsten aan entreegelden en de verkoop van losse programmaboekjes noteerde. Vrijwel altijd bedragen tussen 100 en 150 gulden, met soms een onverklaarbare uitschieter.

In het seizoen 1991-1992 was Jan Hoos hoofdtrainer. Leider Ton Philipsen. Verzorger Rinus van der Toorn. De wedstrijdselectie: Peter van der laan, Gerard Schultz, Marcus Latten, John Koole, Frits de Bruin, Paul van Melzen, Frank Dobbe, Joost Timmer, John Lopez Cruz, Melvin Tjin Tjoen Lim, Pierre Schultz, Harry de Haas, Edgar Mossel, Jeroen Corver, Martin van der Wilden, Harry Werkman, Rainer Brunings, Edwin de Konink, Edwin de Vries, Paul van Lith.

(Noot: uit andere stukken blijkt dat Jan Hoos voor zijn inspanningen 10.000 gulden bruto kreeg plus een netto onkostenvergoeding van 6000 gulden)

Voetbaljaargang 1992-1993 meldt John Karelse als hoofdtrainer. Leider is Peter Grötzinger. Verzorger Rinus van der Toorn. De wedstrijdselectie: Lemmy Stevens, Paul van Melzen, Gerard Schultz, John Koole, Jeroen Corver, Rene de Haas, Rick Tjin Asjoe, Eduard van der Star, Joost Timmer, Harry de Haas, Jack de Haan, Luuk de Leede, Ed de Konink, Peter van der Laan, Melvin Tjin Tjoen Lim, Edgar Mossel, Patrick van Ruyven, Ronny Vanhauten, Marco Vis, Robert-John Kruisland, Romeo Bonaparte, Marcus Latten, Rainer Brunings.

Het exemplaar uit het seizoen 2008-2009 ziet er van buitenaf wat professioneler uit. Trainer is Wim Schaap. Leider Jan Polderman. Teammanager Aad Eerhard. De wedstrijdselectie: Prince Addai, Ta;i Amondo, Jean-Luc Bergen, Umit Bektas, Yannick Blom, Jasper Bravenboer, Steve Escalona, Harry de Haas, Gianni Kamperveen, Rico Kogeldans, Jergo Leydekkers, Rewien Malaha, Richard van Nieuwkoop, Yrishar de Nebrega, Prins Sandhu, Justin Schuit, Giovalli Serbony, Tim Slingerland, Danny van ’t Wout.

Delen ?

Gerelateerde items