Nieuws
Frank Franken vertrekt

In november 1994 neemt Tonegido afscheid van hoofdtrainer Frank Franken, oud-speler van Sparta Rotterdam. De opvolger van John Karelse is maar een paar maanden actief geweest aan de Rodelaan. Het besluit is in een gesprek op 23 november genomen. Tonegido verplicht zich ertoe naar buiten toe ‘drukke werkzaamheden’ en ‘privéredenen’ aan te geven als redenen voor de breuk. Franken wordt tot 1 januari 1995 doorbetaald.

John Koole (assistent-trainer) en elftalbegeleider Peter Grötzinger nemen de taken van Franken over. Voor hen vraagt de club bij de KNVB dispensatie. Per 1 januari wordt Melbi Raboen de opvolger van Frank Franken. De vereniging waar hij op dat moment coach is, VV  DIO uit Haarlem, krijgt een afkoopsom van 7000 gulden, te betalen is zeven termijnen van 1000 gulden over evenzovele maanden.

Delen ?

Gerelateerde items