Nieuws
Selecties jaren 2000

Selectie seizoen 2004-2005: Nick van Baaren, Mark Batty, Michael Beekink, Bram vd Berg, Cees Jan vd Berg, Pim Bergmans, Yannick Blom, Nuri Cetin, Cerezo Charmes, Adem Dogan, Regilio Duurham, Chris Goedschalk, Patrick de Groot, Wim Gunther Mohr, Haico Herbert, Mario Ilic, Paul Jasperse, Oscar Jehee, Mohsin Kasmi, Danny Kettenis, Mario Mansveld, Brian Moen, Mark Moen, John Ouwerkerk, Benno Plus, Sander Pronk, Michael Puls, Rene Rabelink, Jordi van Rheenen, Paco Roodenburg, Peter Scheffers, Roelof Schuring, Fred Schneider, Kamil Souren, Erik Tammer, Eelco Tigchelaar, Joost Timmer, Dave de Vos, Paul Vossebeld, Michael Wessels.

In november 2004 doet Tonegido een elftalopgave bij de KNVB voor het seizoen 2004-2005.

Het eerste team kent de volgende namen: A. Pronk, M. Moen, B. Moen, E. Tammer, R. Rabelink, M. Wessels, M. Mansveld, P. Maseland, D. Kettenis, N. van Baaren, E. Tigchelaar.

Tonegido 2: F. Schneider, P. Vossebeld, H. Herbert, N. Cetin, C. Goedschalk, M. Ilic, M. Kashmi, A. vd Berg, J. Timmer, J. van Rheenen, B. Plus.

In Tonegido 3: C.J. vd Berg, K. Soeren, O. Jehee, W. Gunther Mohr, C. Kolf, M. Batty, Y. Blom, C. Charmes, F. Smits, R. Roodenburg, P. Jasperse.

Selectie 2007 – 2008:

Kris Cherry, Leander Vermoerd, Alex Demkes, Soufian Boumenjal, Danny van ’t Wout, Yannick Blom, Prince Addai, Che Jenner, Rewien Malaha, Joren Tromp, Steve Escalona, Kevin Visser, Justin Schuit, Vialli Serbony, Jergo Leydekkers, Harry de Haas, Zakaria el Allali, Antony Bussard, Prince Sandhu, Argis Risti, Aad van Meurs,

Selectie 2008 – 2009:

Bezjar Achmed, Prince Addai, Zakaria el Allali, Tali Amondo, Jean Luc Bergen, Umit Bektas, Souffian Boumenjal, Yannick Blom, Jasper Bravenboer, Steve Escalona, Harry de Haas, Gianni Kamperveen, Rico Kogeldans, Jergo Leydekkers, Rewien Malaha, Richard van Nieuwkoop, Yrishar de Nobrega, Prins Sandhu, Justin Schuit, Giovalli Serbony, Tim Slingerland, Danny van ’t Wout.

Selectie 2009-2010:

Bezjar Achmed, Prince Addai, JayJay Asraf, Salik Altay, Rensy Barradas, Umit Bektas, Cees Jan vd Berg, Jean Luc Bergen, Yannick Blom, Appie Bozat, Delano Collard, Adil Choukoud, Steve Escalona, Caheen Hansen, Yassine Halim, Hamoen Hematnia, Michael Heutink, Mitchel Jacobs, Che Jenner, Sahin Kalkanoglu, Gianni Kamperveen, Jeffrey Loozen, Rewien Malaha, Mahmoud Mathlouti, Dolf van Meur, Cihan Meijer, Giovanni Muyden, Yrishar de Nobrega, Aygun Oktay, Andre Rohan, Emrah Sahin, Prins Sandhu, Justin Schuit, Giovialli Serbony, Tim Slingerland, Stefano Tamin, Jero Tellis, Gokan Topuz, Gokan Turkoz, Hakan Turkoz, Tom Vrieling, Edinho Winter, Ali Yilderim, Wesley Zandstra, Volkan Yilmaz, Chris vd Zwet.

Delen ?

Gerelateerde items