Nieuws
Selecties negentiger jaren

De selectie seizoen 1990 – 1991:

F. Dobbe, J. Koole, P. vd Laan, M. Latten, L. de Leede, J. Lopez Cruz, E. vd Star, R. vd Tas, J. Timmer, M. Tjin Tjoen Lim, F. Vader, H. v. Dorp, F. Jansen, W. vd Sloot, E. de Konink, R. Kruisland, R. van Elleswijk, R. Brunings, R. Vanhauten, E. de Vries, E. Mossel,

De selectie 1991 – 1992: P. Aniba, L. Bentvelzen, F. de Bruin, R. Brunings, J. Corver, F. Dobbe, R. van Elleswijk, H. de Haas, E. de Konink, J. Koole, R. Kruisland, P. vd Laan, M. Latten, J. Lopez Cruz, P. van Melzen, E. Mossel, C. Rehling, P. van Ruyven, G. Schultz, P. Schultz, J. Timmer, M. Tjin Tjoen Lim, R. Vanhauten, E. de Vries, R. de Vries, H. Werkman. Trainer: J. Hoos.

Er is ook een B-selectie. Die bestaat uit: E. Boot, D. vd Ham, R. de Jong, KJ Klein, JJ Kolleman, R. Koning, J. Kuypers, C. vd Meer, D. Meyburg, S. Mulder, J. Quant, J. Quist, T. Roos, W. vd Sloot, Chr. Verhulst, J. Wammes en M. vd Wilden. Trainer: H. van Dorp.

Op 18 januari 1992 solliciteert Ruud de Groot voor de functie hoofdtrainer in het seizoen 1992-1993. Hij heeft vernomen dat Jan Hoos vertrekt na het lopende seizoen.

Delen ?

Gerelateerde items