Nieuws
DVD met nostalgische beelden

Ter gelegenheid van het 85-jarig bestaan is er een DVD gemaakt vol nostalgische beelden. Foto’s van het eerste clubgebouw, en het tweede, alsmede van de bouw van de alom bekende clubtent aan de Rodelaan. Maar ook talloze elftalfoto’s, wedstrijdbeelden, opnamen van het Jan Havenaartoernooi en de Familiedag. Wie verder kijkt dan de personen die op de foto’s staat kan waarnemen hoe het voetbalcomplex er ooit uit zag, hoe de bebouwing in de omgeving was en waar de bomen groeiden. Het slotbeeld toont het complex zoals het verlaten werd bij de verhuizing naar sportpark ’t Loo. Alle beelden worden begeleid door ‘stemmige’ voetbalhits. De redactie heeft een aantal exemplaren van de DVD in handen gekregen. Voor de ├ęchte fans en degenen die opa, vader of zichzelf nog eens willen terugzien in voetbalglorie, een must. U kunt zich melden via de mail van de site. Graag inclusief adres. Kosten zijn er niet aan verbonden.

Delen ?

Gerelateerde items