Nieuws
Seizoen 1981-1982 in vogelvlucht

De selectie: Sammy Rijaard, Cees de Jong, Frans Hoevers, Ton Bekkering, Bert van Elleswijk, Ronald van der Plas, Frits de Bruin, Peter Vogelenzang, Paul van Oosten, Dick de Bruin, Luuk de Leede, John Koole, Oscar Borst, Gerrit Schotte, Hans van Kempen, Ronald Rijaard, Aad Eerhard, André Leclerque, Ray Kolff, Jacques Mulders,

Tegenstanders onder andere ADO (trainer Melbi Raboen), Oranjeplein, Celeritas, Rijswijk, Vredenburgh, UDO, Quick, VVSB

Ad van Emmenes op bezoek bij Tonegido – VVSB 2-2. VVSB is koploper. Van Emmenes noemt de naam Tonegido ‘leuk’ en stelt dat de Voorburgers een te goed elftal hebben om voor degradatie te moeten vrezen. Keeper Jacques Mulder verricht ‘herhaaldelijk uitstekend werk’, spits Paul van Oosten was de uitblinker bij Tonegido volgens Van Emmenes die over de kleine Sammy Rijaard schrijft dat die in een ‘typische kleurlingenstijl’ voetbalde.

Tonegido speelt 4-3-3. Er waren 500 toeschouwers.

(archief John Koole)

 

Delen ?

Gerelateerde items