Nieuws
Seizoen 1983-1984 in vogelvlucht

De selectie: Cees de Jong, Gerrit Schotte, Peter van Oosten, Luuk de Leede, Ton Bekkering, Frans Hoevers, John Koole, Paul van Oosten, Peter Vogelenzang, Frits de Bruin, Kees Jan Klein, Dirk de Bruin, Leo Bentvelzen jr., Hans van Kempen, Ronald van de Plas, Leo de Boer, Jan Kolleman, Wilco van der Sloot.

Bert van Elleswijk is vertrokken.

Bij Tonegido – Quick komen 700 toeschouwers. Na 14 wedstrijden staat Tonegido eerste met 18 punten. Thuis wordt verloren van de nummer laatst BTC dat puur intimidatievoetbal speelt en eigenlijk maar twee goede spelers kent.

In de eindstand wordt Tonegido 3e met 26 punten, 5 minder dan kampioen Quick. De laatste wedstrijd wordt thuis van Schipluiden met 1-4 verloren. Toch degradeert de tegenstander.

(archief John Koole)

Delen ?

Gerelateerde items