Nieuws
Seizoen 1985-1986 in vogelvlucht

De selectie: Paul van Bentveld, Joost Timmer, Paul van Oosten, Kees Rehling, John Koole, Frits de Bruin, Luuk de Leede, Jan de Jong jr., Dick de Bruin, Jack van Lochem, Ton van der Berg, Cees de Jong, Ton Bekkering, George van Holsteijn,

1 september 1985 VIOS- Tonegido 1-1. Bij VIOS speelt Wim van Laar (spits). Moet na botsing met John Koole bloedend het veld verlaten.

Er zijn 600 toeschouwers bij Tonegido-HMSH op 15 september. Op 6 oktober wordt koploper LENS met 5-1 geklopt. Tonegido is nu 26 wedstrijden achtereen ongeslagen. 3 november: 1-0 winst op RKAVV. Tonegido heeft te veel kansen nodig voor een goal. Er zijn 1500 toeschouwers.

8 december 1985. Tonegido verliest voor het eerst na 30 wedstrijden ongeslagen te zijn geweest. Thuis met 2-3 van Alphense Boys.

Jan de Jong zegt zijn nog doorlopende contract op. Hij werkte 9 jaar bij Tonegido. Volgens de trainer worden gemaakte afspraken niet nagekomen. Voorzitter Wim Meijer: ‘De Jong vindt dat organisatorische zaken onder het technische vallen’. De coach gaat naar VELO.

(archief John Koole)

 

Delen ?

Gerelateerde items