Nieuws
Seizoen 1987-1988 in vogelvlucht

Geert van Vught is nog steeds trainer. Gaat dit seizoen aanvallend voetbal spelen.

De selectie: Joost Timmer, Patrick van Ruyven, Reinier Brunings, Frits de Bruin, René de Haas, Ferry Jansen, Dick de Bruin, Marcus Latten, Bert van Elleswijk, John Koole, Peter van der Laan, Ray Kolff, Dave Meijburg, Fred van de Bree, Hans van Kempen, Cock van der Meer, Werkman

13 september 1987: Voorburg – Tonegido 0-3. Backs Frits de Bruin en Rene de Haas komen veelvuldig op.

In het duel tegen VCS speelt bij de Haagse ploeg Gaston Taument. Hij is 17 jaar.

Pinksterweekeinde 1988: trainer Van Vught laat weten te vertrekken naar DWO. Tonegido stond tot de winterstop bovenin, daarna zakte de ploeg naar de middenmoot. Opvolger is Jan Hoos van VUC. Met de Haagse ploeg is hij 2x gedegradeerd. Staat bekend als vakman.

(archief John Koole)

Delen ?

Gerelateerde items