Nieuws
Seizoen 1988-1989 in vogelvlucht (2)

De selectie: Peter van der Laan, Peter Aniba, Wilco van der Sloot, John Koole, Frank Dobbe, Luuk de Leede, Marcus Latten, Henk Van Dorp, Rob Van der Tas, Leo Bentvelzen jr., Jack van Lochem, Joost Timmer, Patrick van Ruyven (gaat na enkele wedstrijden weg voor studie in UK), Reinier Brunings, Robert Jan Kruisland, Hans van Kempen, Richard Van der Ark, Cees Rehling, Ton van der Berg, Jeroen Corver, Ferry Jansen.

23 oktober 1988 VUC – Tonegido 1-5. VUC-trainer is Rob Jansen.

Na elf duels tweede met 14 punten. Uit wordt met 1-2 gewonnen van koploper Roodenburg (27 november). Roodenburg-spits is Glenn Helder.

2 april 1989, het tweede wordt kampioen. Jan Hoos wil een aantal spelers mee laten doen in het eerste want er is drie maal achtereen verloren. Volgens Hoos volstaan 26 punten om in de tweede klasse te kunnen blijven.

(archief John Koole)

Luuk de Leede

Delen ?

Gerelateerde items