Nieuws
Presentatie 2006 en 2007

In de Presentatiegids seizoen 2006-2007 laat voorzitter Peter Grötzinger weten te hopen dat de VSV dit seizoen van degradatiezorgen verlost blijft. ‘Lekker meedraaien’ is het devies. Een jaar eerder is de VSV verhuisd naar sportpark ‘t Loo. De voorzitter roemt het complex als ‘schitterend. Nu de tribune nog’. Grötzinger erkent dat de leden in het voorgaande seizoen heel wat hebben afgemopperd. Met Wim van Laar als nieuwe trainer hoopt de voorzitter op betere tijden. ‘Van Laar heeft het hier in het verleden heel goed gedaan. Iedereen is blij dat hij terug is’.

Van Laar zelf komt ook aan het woord. Tonegido is volgens hem ‘een heel andere club’ dan gedurende zijn eerste dienstverband. De coach gaat voor het linker rijtje. Van Laar predikt voetbal ‘dat lekker is om naar te kijken’. Als er aantrekkelijk gespeeld wordt komen de mensen. ‘Ik wil steeds een volle bak hebben’. Hij roemt zijn voorganger Wim Schaap die Tonegido voor degradatie behoedde (11e plek). Over zijn eigen stijl zegt hij dat hij discipline verlangt. Over de positie van de trainer zegt Van Laar dat die een voorbeeldfunctie heeft. Dus niet schelden op de scheids en na afloop een praatje maken met de supporters. De kwaliteit van zijn selectie is ‘goed’, aldus Van Laar. Er is veel jong talent maar en zijn ook spelers met een enorme ervaring.

De selectie: Henk de Zeeuw, Jordy Versteegh, Arne vd Berg, Benjamin Gomez, Brian Moen, Cees Jan vd Berg, Daniel Koegler, Erik Tammer, Ferdy Claessen, Haico Herbert, Jeniver Mook, Jermaine Terbeek, Kevin vd Poel, Mario Ilic, Mario Mansveld, Eelco Tigchelaar, Mark Moen, Mart de Groot, Michael Wessels, Remco de Rijk, Rewien Malaha, Rob Busscher, Samir Oulhani. Technische staf: Wim van Laar, Leon Wessels (ass.trainer), Bo Dutina (ass. Trainer), Bert Molenaar (verzorger), Wout Slappendel (materiaal), Ronald Westerduin (teammanager), Aad Eerhard (leider), Leo de Boer (keeperstrainer). Hoofdsponsor: Haagsche Bluf.

In de Presentatiegids seizoen 2007-2008 blikt voorzitter Peter Grötzinger terug op het vorige seizoen waarin de VSV degradeerde naar de eerste klasse. ‘Elk nadeel heeft zijn voordeel’ is het motto. Er zijn radicale besluiten genomen, koerswijzigingen, traditionele voetbalgewoonten zijn doorbroken. De voorzitter vertelt over de vernieuwing van het technische team rond trainer Wim van Laar. De betrokkenheid van Ton Jenner die met zijn voetbalschool gezorgd heeft voor een vernieuwing van het spelersbestand. Onbekende, jonge en gretige spelers die de massale leegloop moeten opvangen.

Ook nu krijgt Wim van Laar het woord. De oefenmeester noemt het vorige seizoen ‘zeer teleurstellend’. Voor hemzelf uitermate bitter want Van Laar degradeerde nog nooit met een team dat onder zijn leiding stond. De coach wil met de nieuwe groep Tonegido weer op de voetbalkaart zetten. Tegelijk zal er echter aan gewerkt moeten worden een eenheid te vormen, ook binnen de technische staf. De nieuwe weg die Tonegido is ingeslagen is volgens Wim een grote uitdaging voor alle betrokkenen.

De selectie: Angelos Gadi, Barry Thoms, Carlo van der Linden, Che Jenner, Danny van ‘t Wout, Delano Gollard, Giovially Serbony, Harry de Haas, Jergo Leijdekkers, Justin Schuit, Kevin Visser, Kris Cherry, Leander Verwoerdt, Prince Addai, Prins Sandhu, Rewien Malaha, Ricky Addo, Soufian Boumenjal, Steve Escalona, Tony Bussard, Yannick Blom, Zakaria El Allaili. Techische staf: Wim van Laar, Dick Sloos (ass. Trainer), Raymond van Dullemen (ass. Trainer), Jeroen Smits (keeperstrainer), Aad Eerhard (teambegeleider), John van Zijl (teambegeleider), Ben Velberg (verzorger), Wout Slappendel (materiaal). Hoofdsponsor: Fitshape.

(archief Wim van Laar)

Delen ?

Gerelateerde items