Nieuws
Supercup voor Tonegido

Op 25 augustus 2002 speelt VSV Tonegido op het veld van AGOVV Apeldoorn tegen de gelijknamige club om de Supercup bij de amateurs. Rob de Lange is dan al trainer. De opstelling van Tonegido: Lemmy Stevens; Jason Schelfhout, Gilbert Taument, Bas Steffens, Mart Groot; Joost Timmer, Soeniel Malaha, Mario Mansveld, Brian Moen; Francisco Grant, Mo Boulayoune. Wim van Laar is op uitnodiging van het bestuur van Tonegido mee van de partij in Apeldoorn. Trainer van de tegenstander in Stanley Menzo.

Afwezig bij Tonegido Jeffrey Rutten, Wesley van der Veen, Kevin Simpson, Ismaƫl Sahin en Rewien Malaha. Reserves: Mark Moen, Dick Boereboom, Haico Herbert en Toine Schaay (keeper). Er zijn 500 toeschouwers.

AGOVV speelt chaotisch en weet zich geen raad met de compacte speelstijl van Tonegido dat loert op de counter. Het is Mo Boulayoune die een kwartier voor tijd de 0-1 maakt nadat een verdediger van AGOVV hem zo de bal in de voeten schuift. Soeniel Malaha speelt een dijk van een wedstrijd in de achterhoede; Bas Steffens acteert op het middenveld. Mark Moen en Dick Boereboom vielen na rust in.

(archief Wim van Laar)

Delen ?

Gerelateerde items