Nieuws
Presentatiegids 2005-2006

‘Welkom op Sportpark ’t Loo’ luidt de tekst op de eerste pagina. Na 79 jaar Rodelaan is men nu verhuisd naar ‘een voetbalwalhalla in wording’. Voorspeld wordt dat in het komende seizoen wordt gestart met de bouw van een tribune, met inpandige kleedkamers, een sponsorhome en andere ruimten. Als alles klaar is kan Tonegido 25 jaar vooruit, staat er te lezen. Gememoreerd wordt dat Forum Sport op zaterdag speelt, Tonegido op zondag. Dat de Tonegido-jeugd onder de vlag van Forum Sport gaat spelen maar dat Tonegido nog een bloeiende dames- en futsal-afdeling heeft. Het bestuur verwacht dat het eerste elftal bij de eerste vijf eindigt want dat is Tonegido aan zijn stand verplicht.

Trainer Rob de Lange kondigt spannend, aanvallend en attractief voetbal aan. Hij wil bij de eerste vijf eindigen en een periodetitel pakken. Het spelen op kunstgras (’t Loo) in plaats van normaal gras (Rodelaan) ziet hij niet als een probleem. En, zo geeft hij aan, hij is ook na zeven seizoenen Tonegido nog niet over zijn houdbaarheidsdatum heen. ‘Het gaat erom dat je de taal van de vereniging spreekt’.

 

Delen ?

Gerelateerde items