Nieuws
De receptie

Onlangs ontving de redactie van deze site een boekwerk met een bruine kaft en het opschrift ‘receptie’. Binnenin pagina’s met vakken waarin mensen hun handtekening hadden geplaatst. Onder andere vertegenwoordigers van de HSV (Haagse scheidsrechtersvereniging), Devjo, UVS, Wilhelmus, SV Voorburg, KNVB, Alphense Boys, VV ’s Gravendeel, RKAVV, HMSH, Café Sport videotheek Condor, VCC en VUC. De pennenstreek van Leo van der Kroft (de oud-topscheidsrechter) is te ontwaren net als de handtekening van J. Jansma, oud-voorzitter van Tonegido en de vader van de bekende journalisten Kees en Bert Jansma (beiden oud-spelers van Tonegido). Enige probleem: nergens is een aanduiding te vinden voor welke gelegenheid de receptie plaats vond, noch een datum. Misschien dat iemand iets meer weet over het genoemde café annex videotheek om tenminste een tijdvak te kunnen bepalen. Mailen naar de site alstublieft.

Delen ?

Gerelateerde items